Bygning

Skomakerdiket (Kanoer)

Velkommen til bookingsiden for kanoer ved Skomakerdiket. 

I perioden 19.juni til 15.august kl 11-16 driftes utlån av kanoene av Fløyen AS, og det er ikke anledning til booking i denne perioden. 

Kanoer ved Skomakerdiket kan bookes av skoleklasser, lag og organisasjoner. Det er totalt 8 stk kanoer til utlån. Utstyr som padleårer og redningsvester/flytevester i forskjellig vektklasser lånes også ut. 

Skomakerdiket og Fløysletten på Fløyen er tilrettelagt for en rekke friluftsaktiviteter. Du finner informasjon om søknadsprosessen for større arrangement på Bymiljøetatens hjemmeside. Det er ikke lenger mulig å søke om bruk av disse stedene via AktivKommune.

For mindre arrangementer (enkle friluftsaktiviteter med mindre enn 100 deltakere) er det normalt ikke nødvendig å søke. Slike arrangementer er kun søknadspliktige dersom de er utstyrs- og transportkrevende og/eller vurderes å være i strid med vanlig bruk eller områdets karakter.

Det skal alltid søkes om overnatting i telt på disse områdene. Ta kontakt med Bymiljøetaten for mer informasjon.

For arrangementer andre steder i byfjellene eller som omfatter hele Fløyenområdet må det søkes på vanlig skjema. Søknadskjema finner du under tjenester og skjema på vår hjemmeside. Her finner du også elektronisk skjema for søknad om kjøretillatelse i byfjellene.

Hjemmeside: Link til hjemmeside
E-Post: bymiljoetaten@bergen.kommune.no
Telefon: 55565690

Til leie

Tilrettelagt for:
Fasiliteter:
  • Opptatt
  • Ledig
*) Forenklet booking uten manuell saksbehandling
Tildeling
Interntildeling
Arrangement
Søknadskurv