Bygning

Ådnamarka Skule

Ådnamarka skole er en kommunal barneskole i Indre Arna i Bergen kommune. Skolens har plass til 400 elever fra 1. til 7. klassetrinn. Skolens hovedmålform er nynorsk, men 82 % av elevene har bokmål som hovedmål. Skolen har fellesarealer og spesialrom som er tilpasset moderne læringsformer

Link til innvendig navigasjon

Utleie av gymsal i helgene er forbeholdt feiringer av egne elever ved Ådnamarka skule og arrangementer som seminarer, basarer, øvinger og lignende i regi av frivillige organisasjoner i bydelen. Mandag til fredag er gymsal forbeholdt idrettslag, treningstidene er bestemt av idrettsrådet.

Skolebyggets lokaler; Kultursal, Realfag og kantiner er forbeholdt frivillige lag og leies ikke ut til private arrangement. Ettersom der ikke er tilsynsvakt i helgene er det restriktivt med utleie av lokaler i selve skolebygget til offentlige og frivillige organisasjoner. Det vil gjøres vurderinger av søknader i forhold til brannvern og sikkerhet. Overnatting er ikke tillatt. Det må oppnevnes brann- og nøkkelansvarlig leder ved arrangementer i skolens lokaler når tilsynsvakt ikke er tilstede.

Hjemmeside: Link til hjemmeside
Telefon: 53033370

- Melding til saksbehandler for anlegget

Til leie

Tilrettelagt for:
Fasiliteter:
  • Opptatt
  • Ledig
*) Forenklet booking uten manuell saksbehandling
Tildeling
Interntildeling
Arrangement
Søknadskurv