Bygning

Ny-Krohnborg senter

Ny-Krohnborg senteret er kjent som «det bankende hjerte» på Løvstakksiden. Bydelssenteret består av skole, barnehage, fellesareal, kantinen, bibliotek, kultursal, musikkrom, styrkerom, speilsal, kulturverksted, møterom, studio, øvingsrom, dans og musikk sal, forsamlingslokaler, og idrettshall. Senteret er en viktig arena for idretts- og kulturlivet, og nærmiljøet i bydelen.  Idretts- og kulturdelen av Ny-Krohnborg senter legger til rette for idretts, kultur og fritidsaktiviteter etter gjeldende politiske planer.  

Idrettshallen på 45 x 23 m ligger under skoleplassen og kan deles i 3. Dermed kan vi tilby aktiviteter for flere grupper samtidig. I tillegg er det garderobefasiliteter og styrkerom med mulighet for apparattrening. På dagtid disponeres idrettshallen av skolen, på ettermiddag/kveld av ulike faste idrettslag etc.

Kantinen i 2. etg er i bruk av skolen på dagtid. På ettermiddag/kveld kan den leies via Aktivkommune.

I kulturdelen av bygget finner du:

-Kultursal: black box sal med teleskopamfi (115 seter), lyd- og lysanlegg, prosjektor/lerret, blåtann, og piano. Det finnes også et lite backstageområde med tekjøkken, garderobe med sminkespeil, dusj og wc.

-Kulturverksted 1 og 2: et rom som kan deles i to med skillevegg. Kulturverksted 1 har vaskerenne. Kulturverksted 2 har et tv skjerm og PS4 station, og er brukt som ungdomsrom. 

-Øvingsrom med sanganlegg, trommesett og forsterkere

-Dans/musikk 1 og 2: et stort rom som kan deles i to med skillevegg. Har speilvegg og lyd- og lysanlegg samt prosjektor/lerret/ blåtann.


-Møterom: har prosjektor/ lerret

-Forening-/lagskontor.


-Selvbetjent garderobe i underetasjen.


-Huset har gratis trådløst internett (BK gjest).


Praktisk informasjon ved utleie:

-Idrettshallen er først og fremst beregnet til bruk til idrettsaktiviteter, fortrinnsvis som gymsal for Ny-Krohnborg skole (dagtid) og som fast treningshall for idrettslag tilhørende i Bergen kommune (kveldstid). Fast ukentlig tid i idrettshall på kveldstid, samt terminfestede kamper/turneringer, tildeles av Idrettsrådet (se info på kommunens nettsider). Evt ledig tid (f.eks i helger) kan man sende søknad om via Aktivkommune - for priser se prisliste under "Dokumenter".

-Kulturlokalene er først og fremst beregnet til kulturaktivitet for barn og unge, og aktivitet i regi av frivillige lag/organisasjoner. Lag/organisasjoner fra nærmiljøet prioriteres. Alle leieavtaler gjøres via Aktiv by. Faste ukentlige brukere legges som hovedregel inn for et skoleår om gangen - leieavtalen blir fornyet ved ny søknad i Aktivkommune hver vår/sommer. Andre brukere sender søknad fortløpende.


-Bygget har tilsynsvakter/bemanning og ytterdør er åpen så sant det er aktivitet booket inn i kalender. For nærmere info/avtale om tilgang, nøkkelkort, etc, ta kontakt.

-Utleien følger skoleruten, dvs at i utgangspunktet stenges lokalene for ordinær aktivitet i alle skoleferier og i forbindelse med helligdager. Se kalender.

-Ansatte på huset har ikke ansvar for rigging/rydding av lokaler før/etter bruk. Leietakere må rigge og rydde lokalene selv, og er selv ansvarlig for å beregne tid til dette inn i leietiden. Lokalene må kostes og ryddes etter bruk.

-Skal man benytte teknisk utstyr (f.eks lyd- og lysanlegg) må dette avtales i god tid på forhånd. Det er ikke teknisk bemanning tilgjengelig for leie - leietakere må selv sørge for å ha med kompetente folk som har fått opplæring i bruk av utstyret på forhånd. Opplæring gis av bemanningen på bygget og må avtales i god tid før leiedato.

-Det er ikke tillatt med alkohol eller andre rusmidler på bygget.

-Et vilkår for leie er at leietaker setter seg godt inn i leievilkår/ordensregler og branninstruks. Dette finner du lenger nede på siden, under "Dokumenter".

-LVi gjør oppmerksom på at renhold utføres en gang pr dag, mandag til og med fredag. Det blir ikke utført renhold lørdag og søndag

-Alle gjenstander/eiendeler blir satt igjen på leietakers egen risiko.

Følg oss på facebook: Ny-Krohnborg Senter | Facebook

DIGITAL TVILLING AV NY-KROHNBORG:

Digital omvisning av lokalene i Ny-Krohnborg
 

Mandag til fredag: 08:00 - 23:00

Lørdag og søndag 09:00-21:00

Hjemmeside: Link til hjemmeside
E-Post: dennis.oseikontor@bergen.kommune.no
Telefon: 53033188/ 40802516

Til leie

Tilrettelagt for:
Fasiliteter:
  • Opptatt
  • Ledig
*) Forenklet booking uten manuell saksbehandling
Tildeling
Interntildeling
Arrangement
Søknadskurv