Bygning

Torvet

Området
Torvet i Kristiansand er byens «hjerte».

Rundt Torvet finner du biblioteket, Domkirken, Wergelandsparken, Rådhuset, Rådhuskvartalet (kommunens administrasjonsbygg) og mange restauranter. Disse restaurantene bruker nedre del av Torvet til uteservering i sommerhalvåret, og derfor er det ikke mulig å ha arrangementer i dette området sommerstid. Det er imidlertid satt av et område til gatesalg, som ligger i området mellom uteserveringen og Domkirken. Tilgang på disse plassene finner du under Nedre torv - markedsplass.

I  området helt ned mot Markens gate er det satt av et område til Torghandel. Ønsker man plass her, må man kontakte arrangementskontoret i kommunen. 

I november og desember brukes store deler av torvet til byens flotte julemarked, mens det på øvre del av torvet etableres en 1000 m2 stor isbane (Kompis) fra november til april. Det vil derfor ikke være mulig å leie torvet til arrangementer i denne perioden. Enkle markeringer på Paviliongen er imidlertid mulig i denne perioden, men da anbefales det at tilhørerne står i Wergelandsparken. 





Til leie

Tilrettelagt for:
Fasiliteter:
  • Opptatt
  • Ledig
*) Forenklet booking uten manuell saksbehandling
Tildeling
Interntildeling
Arrangement
Søknadskurv