Bygning

Sygna kultursenter

Informasjon om sommerstengt og behandling av søknader.
Sygna kultursenter er stengt for utleie i juli. Søknader som kommer inn i juli måned vil først bli behandlet fra uke 31. 

Sygna kultursenter er et nyrenovert og moderne kultursenter på Nodeland. Bygget ble ferdigstilt og åpnet dørene i oktober 2021.

Sygna, som er lokalisert vegg i vegg med innbyggertorget og biblioteket på Nodeland, rommer konsertsal, øvingsrom, dansesal og lokaler til møtevirksomhet og konferanser. Her kan konserter og forestillinger gjennomføres, i tilleggt til møter, konferanser og private arrangementer. 

Utleie er lagt opp til selvbetjening. All servering, koking av kaffe, tilrettelegging av catering osv. er lagt til leietagers ansvar og gjennomførelse. All rydding av vask av anretning/serveringsdisk gjøres av leietaker. Vask utover dette gjøres av utleier. Gjennomgang og opplæring avtales i forkant, og gjennomføres føre leietager får utlevert nøkkel.

Det er gode buss og togforbindelser til og fra Nodeland. Togturen fra Kristiansand tar kun 8 minutter. Fra stasjonen er det en kort spasertur på 500 meter gjennom Nodeland sentrum. Det er også gode parkeringsmuligheter i nærheten. 

 

Åpningstider iht. avtalt leiekontrakt. 

Telefon: 48024403

Til leie

Tilrettelagt for:
Fasiliteter:
  • Opptatt
  • Ledig
*) Forenklet booking uten manuell saksbehandling
Tildeling
Interntildeling
Arrangement
Søknadskurv