Bygning

Alsvik

Det foregår for tiden en oppgradering av Alsvik friluftsområde. Det vil være mulig å ferdes i området, men fremkommeligheten vil være begrenset. 


Alsvik har et enkelt toalettanlegg som er utstyrt med toalettpapir og såpe. Vannet kan ikke drikkes før det kokes. Vi anbefaler derfor at eget vann medbringes. Vi minner om generell båndtvang for hunder i perioden 1. april til 20. august.

Alsvik er skiltet fra riksvei 13 ved Lutsi. På Alsvik finnes det tre grillsteder i nærheten av parkeringsplassen inne på området til natursenteret. Grillstedene er lett tilgjengelige for hele familien. Kart finnes her.

Anleggene er offentlige friluftsbygg, og følgende regler gjelder:

  • Røyking forbudt                                                                                         
  • Bål og grilling forbudt, utenom avsatte plasser          
  • Alkohol forbudt 

Leier skal sørge for ro og orden og forlate området i samme stand som når en kom.

Ved større arrangement  (over 100 deltakere) og arrangement som har mer enn to overnatting skal Sandnes kommune kontaktes. Det gjøres via kommunens nettside.

 

Grillplass

Grillanlegget består av en åpen overbygd plass inne på tunet ved Alvik. Det er utplassert to store griller under taket, samt en grill utenfor. Det er benker og sitteplasser under tak til ca. 50 personer.

 

Teltplass

Teltplassen ligger i ytterkant av balløkka. Her disponeres bålplassen med bord/benk. Telt skal fortrinnsvis settes opp mellom trærne utenfor balløkka slik at disse ikke hindrer aktiviteten på balløkka.

 

Gapahuken

Gapahuken ligger på høyre siden når en går inn mot tunet på Alsvik, ca. 100 meter fra parkeringsplassen. Gapahuken har bålplass inne og overnattingskapasitet til ca. en skoleklasse.

 

Alsvik er et godt startpunkt for mange fine turer. Les mer om turforslagene ved å klikke på denne linken. 


Vi minner om at kalenderen må sjekkes før det legges inn en booking.


For rent

Activities (2018):
Facilities:
  • Leased
  • Available
Allocation
Booking (2018)
Event
Application basket